Benvingut​ al Portal de Proveïdors de CaixaBank

Portal de proveïdors

Benvingut

Descobreix el nostre model de compres

A CaixaBank treballem constantment per construir i millorar la nostra relació amb els proveïdors. La nostra funció corporativa de Compres assumeix, en el marc del seu objectiu de creació de valor per al Grup, la missió d’alinear els objectius de compres amb l’estratègia del negoci i proporcionar de forma res­ponsable i sostenible els béns i serveis que necessiti en el termini, la quantitat i la qualitat requerits, al menor cost total i amb el mínim risc per al nostre negoci sota uns criteris d’actuació homogenis per a tot el Grup.

CaixaBank gestiona les compres sota els següents Principis de Compres: Eficiència, Sostenibilitat, Integritat i transparència, Compliment, Proximitat i seguiment.

El nostre model de compra comprèn el registre i l’homologació de proveïdors, la negociació, l’adjudicació, la comunicació de la resolució del procés de com­pres als proveïdors participants, la formalització del contracte amb el proveïdor adjudicatari, la prestació del servei i el seguiment.

Serveis del portal
Registre i homologació

El procés de registre i homologació garanteix que es compleixen els requeriments establerts per ser proveïdor de CaixaBank. El procés de registre s’inicia prèvia invitació.

img_negociación-electrónic-desktop_2
Negociació electrònica

Per a millorar l’experiència dels proveïdors, CaixaBank posa a la seva disposició SAP ARIBA NETWORK.

Si desitja accedir al seu espai privat de negociació electrónica premi aquí.

img_facturación-desktop
Facturació

Pot accedir al nostre portal de facturació per poder visualitzar i donar d’alta les seves factures.

Per a fer-ho premi aquí.

© CaixaBank, S.A 2020